Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

In 2004 ben ik mijn jongensdroom achterna gegaan. Ik heb huis en haard verkocht in Nederland en ben voor een commerciële vliegopleiding verhuisd naar Amerika, Venice Florida. Bij Florida Flight Training Center heb ik mijn praktische opleiding PPL, IR, CPL zowel single engine als multi-engine gedaan. Aansluitend ben ik naar Las Vegas verhuisd en heb daar bij Vision Airlines in een Dornier 228 toeristen naar diverse bestemmingen in de Grand Canyon gevlogen. Een prachtervaring. Eind 2005 was ik weer terug in Nederland.

In 2007 was ik helemaal klaar met mijn opleiding. Het omzetten van de Amerikaanse brevetten naar Europese, enkele verplichte cursussen en de theorie voor de ATPL (Airline Transport Pilot License). Mijn eerste sollicitatie was bij Solid Air in Eindhoven, co-piloot op een private jet en daar werd ik aangenomen. Ik ben vervolgens in opleiding gegaan op de Piaggio P180 Avanti II en werd in de loop van 2008 al gepromoveerd tot captain. Helaas gooide in 2009 de kredietcrisis roet in het eten en ging Solid Air failliet.

Inmiddels heb ik rond 1200 vlieguren en ben ik lid van de Vliegclub Rotterdam. Ik vlieg vooral voor mezelf maar vind het ook leuk om mensen mee te nemen. Geïnteresseerd om een keer mee te vliegen of heb je gewoon een piloot nodig? Neem contact met met op.