Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Interim Management

Ziekte, zwangerschapsverlof, ontslag of welke andere reden ook, kan leiden tot het wegvallen van een cruciale leidinggevende positie binnen uw bedrijf. Jon heeft vele jaren ervaring als (interim) algemeen directeur, general manager of operationeel manager.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een interim manager is dat hij in staat is zich snel in uw bedrijf in te leven en u en uw medewerkers op sleeptouw kan nemen om uw probleem adequaat op te vangen. Mede door zijn consultancy ervaring in vele industrieën, is Jon als geen ander in staat om zich snel de materie eigen te maken.

Het is Jon's specialiteit om rust te brengen, overzicht te krijgen, vertrouwen te creëren en problemen van welke aard ook het hoofd te bieden. Hij neemt uw zorgen over en lost ze op.

Recovery

Bent u om welke reden ook in zwaar weer terechtgekomen en weet u van voor niet meer of u van achter nog leeft? Jon helpt u overleven, op te staan en door te gaan! Als ervaringsdeskundige weet Jon precies waar u behoefte aan heeft. Dit kan variëren van een luisterend oor tot advies tot een complete interventie, waarbij wij gebruik kunnen maken van een heel breed netwerk aan ervaren collega's en specialisten.

Wat nodig is, is nodig, wij helpen u doen wat nodig is!