Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Interim Management / Crisis Management

Ziekte, zwangerschapsverlof, ontslag, wegvallen van een cruciale positie of welke andere reden ook, kan leiden tot behoefte aan een interim- of crisismanager. Ik heb vele jaren ervaring als (interim) algemeen directeur, general manager of operationeel manager en ben kort- en langdurig beschikbaar.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een interim manager is dat hij in staat is zich snel in uw bedrijf in te leven en u en uw medewerkers op sleeptouw kan nemen om uw probleem adequaat op te vangen. Mede door mijn consultancy ervaring in vele industrieën, waaronder food, pharma, staal en tapijten, ben ik als geen ander in staat om mij snel de materie eigen te maken.

Het is mijn specialiteit om rust te brengen, overzicht te krijgen, vertrouwen te creëren en problemen van welke aard ook het hoofd te bieden. Ik neem uw zorgen over en lost ze op.

Recovery

Bent u om welke reden ook in zwaar weer terechtgekomen en weet u van voor niet meer of u van achter nog leeft? Ik help u overleven, op te staan en door te gaan! Als ervaringsdeskundige weet ik precies waar u behoefte aan heeft. Dit kan variëren van een luisterend oor tot advies tot een complete interventie, waarbij ik rekenen op een heel breed netwerk aan ervaren collega's en specialisten.

Wat nodig is, is nodig, ik help u doen wat nodig is!