Wie ben ik?

Mijn naam is Jon, 52 jaar en getrouwd met Sandra. Samen hebben we Ted, onze bruine Labrador van 1,5 jaar. In chronologische volgorde ben ik de afgelopen 30 jaar ondernemer, organisatie-adviseur, projectleider, piloot en interim manager/directeur.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een zeer ervaren manager die alle facetten van het ondernemerschap én het management heeft ervaren. Ik analyseer snel de problemen en pak deze met gevoel voor alle belanghebbenden doortastend en resultaatgericht aan!

Hoe geef ik mijn leiderschap vorm?

Ik denk in oplossingen en zie kansen en mogelijkheden. Ik verbind en bouw aan dé juiste combinatie van mensen en structuren zodat iedereen optimaal kan presteren. Ik zoek ambitieuze mensen om me heen en geef hen ruimte om te groeien zodat ze mij uit gaan dagen. Vrijheid en respect zorgt voor groei en loyaliteit!

Wat is mijn ideale omgeving?

Een productiebedrijf dat kwalitatief zeer goede producten maakt, liefst met een eigen salesafdeling op B2B niveau. Ik heb veel ervaring met familiebedrijven en heb geleerd met haar eigenzinnigheden om te gaan.

Wat is mijn ultieme doel?

Mijn eigen positie overbodig maken door mijn voltallige team te ontwikkelen. Hierdoor creëer ik ruimte voor verdere groei in de breedte en/of de diepte.

Het beste compliment dat ik ooit ontvangen heb? Een medewerker die zegt "we kunnen het misschien niet altijd eens zijn maar je haalt het beste in ons naar boven en je bent iemand waarvoor je wil werken".